Onderdeel van duurzameinzetbaarheid

Terug naar overzicht

Doe mee aan de Goede Praktijken competitie

27 mei 2014
Doe mee aan de Goede Praktijken competitie

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Nederlands Focal Point zijn op zoek naar in het oog springende en innoverende bijdragen aan de aanpak van werkdruk en werkstress. Meld uw goede praktijk vóór 15 september aan voor de goede praktijken competitie en maak kans op de award!

Een jury bestaande uit deskundigen op het gebied van werkstress beoordeeld de inzendingen. Welke organisatie heeft op de beste manier werkdruk, agressie en geweld, pesten, discriminatie of stress op het werk in kaart gebracht? Wie is het gelukt om dit succesvol terug te dringen op de werkplek?

De Goede Praktijken Competitie staat open voor individuele bedrijven en organisaties, maar ook voor dienstverleners, brancheorganisaties, verzekeraars en andere intermediaire organisaties. Onder de inzendingen wijst de jury een prijs toe aan een bedrijf met minder dan 100 werknemers, en een aan een groter bedrijf.

Zend uw goede praktijk in vóór 15 september 2014.

Meer informatie over de Goede Praktijken competitie, de precieze voorwaarden en het aanmeldformulier zijn hier te vinden.