Onderdeel van duurzameinzetbaarheid

Terug naar overzicht

Ondernemingsraad van Unilever in beweging met Werkkracht!

02 juli 2014
Ondernemingsraad van Unilever in beweging met Werkkracht!

Werkkracht is een traject waarin men samen met de andere deelnemers op zoek gaat naar de diepere drijfveren achter hun (loopbaan)keuzes. De ondernemingsraad van Unilever heeft dit zelf aan den lijve mogen ondervinden. Zij wonnen vorig jaar op 9 september 2013 tijdens de bijeenkomst ‘Beter werken, langer werken’ een workshop Werkkracht met hun idee voor het duurzaam inzetbaar houden van de medewerkers.

Door werkgroepen op te zetten voor werknemers van verschillende leeftijdsgroepen wil de ondernemingsraad van Unilever alle werknemers bij duurzame inzetbaarheid betrekken, maar tegelijkertijd maatwerk leveren. Zij gingen met FNV Formaat aan de slag om dit idee verder uit te werken.

De deelnemers hebben het als een leuke en verrassende bijeenkomst ervaren, waarin men elkaar op een andere manier heeft leren kennen. Dit kwam mede door de verschillende benaderingen: fysiek bewegen, je grootste trots met elkaar delen en je loopbaan doorgronden met de collega's van de ondernemingsraad. De deelnemers vonden het een nieuwe, verfrissende en welkome aanpak. Al met al was het een leuke en energieke ochtend.