Onderdeel van duurzameinzetbaarheid

Terug naar overzicht

BNR Maandagavonddebat ‘De Nieuwe Werkvloer’

14 november 2012
BNR Maandagavonddebat ‘De Nieuwe Werkvloer’

Op maandagavond 26 november debatteren experts, werkgevers en werknemers over Duurzame Inzetbaarheid op BNR Nieuwsradio. Onder leiding van BNR-presentator Petra Grijzen behandelen zij vraagstukken als ‘vitaliteit en gezondheid’, ‘flexibiliteit’ en ‘ontwikkeling’.

Werknemers staan onder druk. Ze moeten steeds langer doorwerken en blijven onderbenut door geld- en tijdsgebrek. Hoe breng je de wensen en behoeften van werkgever én werknemer weer dichter bij elkaar? In het Maandagavonddebat ‘De Nieuwe Werkvloer’ gaan werknemers, werkgevers en wetenschappers met elkaar in debat over de toekomst van een ideale en duurzame arbeidsrelatie.

Het debat is op maandagavond 26 november van 19.30 uur tot 21.30 uur te beluisteren.
U kunt de opnames, die in Amsterdam plaatsvinden, ook gratis bijwonen. Klik hier voor meer informatie (o.a. frequenties) en om u aan te melden.

Sprekers:
Lidewey van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talent Management aan Nyenrode Business Universiteit. In 2000 promoveerde ze in de economie en econometrie.
Frits Spangenberg is oprichter van marktonderzoeksbureau Motivaction. Vorig jaar schreef hij het boek ‘De grenzeloze generatie en de onstuitbare opmars van de BV ik’ over de omgang met jonge werkers.
Piet Vessies is adviseur bij de Algemene Werkgevers Vereniging Nederland (AWVN). Hij adviseert werkgevers bij de HR-strategie, de organisatie en de medewerkers en bij het vormgeven van de arbeidsvoorwaarden.
Maarten Steverink is zelfstandig verpleegkundige. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, het ziekenhuis, de wijkverpleging en de geestelijke gezondheidszorg.