Onderdeel van duurzameinzetbaarheid

Terug naar overzicht

Pay it Forward: Ernst & Young geeft door

12 december 2012

Via het project ‘Pay it Forward’ geven voorlopers van Duurzame Inzetbaarheid hun kennis en ervaring door aan werkgevers die graag hun werknemers duurzaam in willen zetten, maar dat nog niet doen. Inmiddels is er een grote club voorlopers die heeft aangegeven mee te willen werken aan dit project. Eén van deze organisaties is Ernst & Young. Op de bijeenkomst van 30 november gaf Caroline van den Berg samen met ex-schaatser Jochem Uytdehaage een presentatie over het “Fit4theJob” programma van Ernst & Young. Duurzaam met je medewerkers omgaan is ook je werknemers meer tijd geven om te herstellen. Bij deze bijeenkomst werd Pay it Forward aangehaald en er gingen veel handen omhoog toen gepeild werd wie er mee wilde doen hieraan.

Pay it Forward is een project binnen de campagne Duurzame Inzetbaarheid waar voorlopers van Duurzame Inzetbaarheid hun kennis en ervaringen doorgeven aan twee andere werkgevers. Het enige wat ze hier voor terug willen is dat deze twee werkgevers het ook weer doorgeven aan twee andere bedrijven. Op deze manier kunnen duurzame inzetbaarheid van mensen en betere bedrijfsresultaten zich als een olievlek uitbreiden.

Bent u werkgever en zou u bijvoorbeeld meer over het Fit4theJob-programma van Ernst & Young willen horen? Stuur een mail naar duurzameinzetbaarheid@bkb.nl waarin u aangeeft waarover of met welk specifiek bedrijf u graag in gesprek wilt gaan, dan organiseert het Duurzame-Inzetbaarheidteam dat voor u. Deelname aan dit project is kosteloos. Zie hier een overzicht van bedirjven die meedoen aan Pay it Forward.