Onderdeel van duurzameinzetbaarheid

Terug naar overzicht

Winnaar EDB awards Hoppenbrouwers geeft gratis advies

09 juli 2013
Winnaar EDB awards Hoppenbrouwers geeft gratis advies

Op 11 april nam Henny de Haas, directeur van het Brabantse bedrijf Hoppenbrouwers Elektrotechniek de EDB award in ontvangst van minister Asscher. EDB staat voor Elke Dag Beter en dat is precies wat Hoppenbrouwers nastreeft. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan menselijk kapitaal en erkent dat juist menselijk kapitaal tot winst leidt. Hoppenbrouwers heeft zich aangesloten bij het initiatief Pay it Forward en biedt haar kennis gratis aan andere bedrijven aan.

Het basisidee van Pay it Forward is simpel: werkgevers die al langer bezig zijn met duurzame inzetbaarheid bieden hun kennis en ervaring kosteloos aan twee andere bedrijven aan. Deze bedrijven krijgen dus de kans om van een collega werkgever te horen wat de voordelen van duurzame inzetbaarheid zijn. Zo blijft duurzame inzetbaarheid niet een abstracte theorie, maar ontstaat er een olievlek van bedrijven die elkaar helpen om actief te zijn op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Directeur Henny de Haas wil u graag uitnodigen in zijn bedrijf om u te laten zien hoe ook u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf elke dag beter wordt en hoe uw personeel tevreden, gemotiveerd en productief blijft. Op 9 september vindt er een in-house seminar plaats tussen 15.00 en 18.00 uur. U kunt zich hier aanmelden. In dezelfde week, op 12 september, kunt u ook gratis advies krijgen van A+O-fonds gemeenten. U vindt hier meer informatie over de bijeenkomst.